What's On

Ζήστε τη Neo Plaza εμπειρία με φανταστικά δώρα!

Με αγορές  €30 και άνω, σε μια απόδειξη, συμμετέχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε απίστευτα δώρα. Κάθε €30 ισοδυναμούν με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Όροι και προϋποθέσεις:

  1. Η παρούσα ενέργεια διοργανώνεται από την εταιρεία Neo Plaza Ltd («Διοργανώτρια»).
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα προωθητική ενέργεια έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Κύπρο και είναι άνω των 18 ετών («Δικαιούχοι Συμμετοχής»). Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών ή συνδεδεμένοι επαγγελματικά με την παρούσα προωθητική ενέργεια.
  3. Ο Δικαιούχος Συμμετοχής αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό με αγορές €30 και άνω σε μία απόδειξη από οποιοδήποτε κατάστημα/εστιατόριο/υπηρεσία/καφετέρια/σουπερμάρκετ/παιδότοπο κτλ., που βρίσκεται στο Neo Plaza, κατά την περίοδο από 23 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 21 Νοέμβριου 2021 11:59 μ.μ. Ο Δικαιούχος Συμμετοχής θα παραλάβει το παρόν κουπόνι από το κάθε κατάστημα, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσει και να ρίξει μέσα στο μεγάλο κουτί που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Neo Plaza (€30 σε μία απόδειξη = μία συμμετοχή).
  4. Κάθε Δικαιούχος Συμμετοχής μπορεί να συμμετάσχει στην προωθητική ενέργεια όσες φορές επιθυμεί, νοουμένου ότι πληροί τις προϋποθέσεις (€30 σε μία απόδειξη = μία συμμετοχή).
  5. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε Δικαιούχος Συμμετοχής είναι να κρατήσει την απόδειξη αγοράς που έχει κάνει κατά την περίοδο από 23 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 21 Νοέμβριου 2021 με αγορές €30 και άνω, συμπληρώνοντας το κουπόνι με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, email) που θα υπάρχει στα καταστήματα.
  6. Ο κάθε Δικαιούχος Συμμετοχής έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στην προωθητική ενέργεια συμπληρώνοντας το κουπόνι, ανάλογα με το ποσό που έχει κάνει, νοουμένου ότι είναι €30 και άνω σε μία απόδειξη (π.χ. αν πραγματοποιήσει αγορά €60 σε μία απόδειξη έχει το δικαίωμα να συμπληρώσει 2 κουπόνια και να αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει).
  7. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της παρούσας προωθητικής ενέργειας ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής/ολοκλήρωσής της. Οποιεσδήποτε τυχόν τροποποιήσεις θα ανακοινωθούν στο www.facebook.com/neoplazaCyprus και στο www.neoplaza.com.cy. Επίσης, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παρούσα προωθητική ενέργεια.
  8. Ο καθορισμός των τριών (3) νικητών θα πραγματοποιηθεί με κλήρωση κεκλεισμένων των θυρών και με διασφάλιση της τυχαίας επιλογής αναμεσά σε όλους τους Δικαιούχους Συμμετοχής που έχουν πραγματοποιήσει αγορές €30 και άνω σε μία απόδειξη κατά την περίοδο από 23 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 21 Νοεμβρίου 2021 και έχουν συμπληρώσει και προσκομίσει σωστά το παρόν κουπόνι στο κουτί που υπάρχει στην κεντρική πλατεία του Neo Plaza.
  9. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια δεν συνεπάγεται οποιεσδήποτε οικονομικές ή άλλου είδους αξιώσεις των Δικαιούχων Συμμετοχής από τη Διοργανώτρια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του δώρου με μετρητά, προϊόντα, υπηρεσίες ή άλλα δώρα.
  10. Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι τα πιο κάτω: *
    1 (ένα) Apple watch series 7 – midnight
    1 (ένα) PS5™ console
    1 (μία) Miu Miu γυναίκεια τσάντα
  11. Οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Διοργανώτρια για την παραλαβή του δώρου τους. Οι τυπικές διαδικασίες για την παράδοση του δώρου διευκρινίζονται κατ΄ ιδίαν με τον/την νικητή/νικήτρια. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για την ορθότητα των στοιχείων που παραχωρεί ο/η νικητής/νικήτρια για την αποστολή του δώρου. Ο κάθε νικητής μπορεί να παραλάβει το δώρο του προσωπικά, κατόπιν παρουσίασης της απόδειξης αγοράς με το ποσό €30 και άνω σε μία απόδειξη που έκανε κατά την περίοδο από 23 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 21 Νοεμβρίου 2021, καθώς και παρουσίασης της ταυτότητάς του/της.
  12. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θα τύχουν επεξεργασίας από την Διοργανώτρια θα φυλάσσονται από την Διοργανώτρια ως η πολιτική προστασίας των δεδομένων της και όχι για περισσότερο από 1 χρόνο από την λήξη της προωθητικής ενέργειας.
  13. Οι 3 νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Εάν κάποιος/α νικητής/τρια δεν επικοινωνήσει εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του ονόματός του/της στο www.facebook.com/neoplazaCyprus, τότε αποποιείται κάθε αξίωσή του για το δώρο χωρίς να διατηρεί οποιοδήποτε δικαίωμα για αποζημίωση ή άλλη απαίτηση. Σε αυτή την περίπτωση και με την ίδια ακριβώς διαδικασία καθορίζεται ο επόμενος/η νικητής/τρια. Δεν υφίσταται υποχρέωση αποδοχής του δώρου από τον επόμενο νικητή/τρια.
  14. Αποδεχόμενοι να λάβουν το Δώρο, οι νικητές επιτρέπουν στην Διοργανώτρια να δημοσιοποιήσει το όνομα και το πρόσωπο τους. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας τους – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως.
  15. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινίσεις ή απορίες, οι Δικαιούχοι Συμμετοχής μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 77778181.

Περιγραφή δώρων:

  • 1 Apple watch Series 7 – Midnight Aluminium Case with Sport Band: the aluminium case is lightweight and made from 100 percent recycled aerospace-grade alloy. The Sport Band is made from a durable yet surprisingly soft high-performance fluroelastomer with an innovative pin-and-tuck closure. Is the most durable Apple Watch ever built.
  • 1 PS5™ console – Experience lightning fast loading with an ultra-high speed SSD, deeper immersion with support for haptic feedback, adaptive triggers and 3D Audio1, and an all-new generation of incredible PlayStation games.
  • 1 Miu Miu Bandoleer Shoulder Bag: 100% leather, central zip closure, adjustable shoulder strap, interior zip pocket, made in Italy, code 5BH1522D3V.

*Το προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από τη φωτογραφία.